Дорогі випускники КВНЗ КОР "Чорнобильський медичний коледж"

Дата: 26.06.2017 09:17
Кількість переглядів: 633

Фото без описуВітаю Вас з визначною подією - закінченням медичного коледжу.

Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час вашого навчання в коледжі. Здавалося б, ще недавно, ви  ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей. Саме в цей час ви визначилися із своїм місцем у житті, зробили все можливе, щоб у серці залишилось якомога більше приємних спогадів. Перша лекція... перша сесія... Чимало спогадів залишилось і у ваших наставників, які допомаги вам під час вашого навчання. Ось і все. У юнацтво тепер можна потрапити лише на крилах пам’яті! А, здається, воно ще зовсім поруч... Студентів у коледжі поменшало, але світ поповнився чудовими й освіченими фахівцями, які пройшли ґрунтовну медичну школу та школу життя!

Ви отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе Вам впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. У добру путь!

 
З повагою
Яготинський міський голова     Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора