Вітання міського голови з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2018 09:28
Кількість переглядів: 854

Фото без описуШановні яготинці! 22 січня навіки вкарбовано в історію українського народу, як величне свято національної єдності. Саме цього дня, 99 років тому, на майдані перед Софією Київською на велелюдному зібранні було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Події тієї історичної минувшини сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. А тому цей день є символом об’єднання України, адже засвідчує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи світові неподільність української землі та непохитність української нації. Беззаперечно, сила громадян України в тому, що вони з особливою шанобливістю ставляться та вміють зберігати одвічні цінності, такі як людська гідність, національна єдність, громадянська толерантність. Нині, як ніколи, ми розуміємо їх важливість і цінність.

Як у ті непрості часи, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики. Вірю – наші мужні воїни, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу зламати дух українського народу. Зустрічаймо ж День Соборності України з відкритим серцем та усвідомленням того, що тільки соборний народ є нацією, а наші патріотичні почуття та любов до рідного краю є запорукою добробуту та щасливого майбутнього нашої держави.

В День Соборності України я бажаю всім миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай ваші прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення нашої держави, на добробут і розквіт духовності українського народу. 

Хай воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу. Ми будемо разом, бо в єдності наша сила.

 

З повагою 
Яготинський міський голова       Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора