Пошук

Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем музеїв!

Дата: 18.05.2017 10:20
Кількість переглядів: 667

Для України цей день виходить далеко за межі професійного свята й має загальнонаціональне значення, адже здатність зберігати та збільшувати свою культурну спадщину свідчить про зрілість і духовний розвиток нації.

Завдяки самовідданій творчій праці тих, хто присвятив своє життя розвитку музейної справи, дбайливо зберігається й примножується спадщина, поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва.

Яготин володіє безцінними музейними колекціями - археологічними, історичними й художніми. Це національна скарбниця, яка повинна бути доступна всім і саме працівники музеїв щоденно відкривають це багатство людям.

У цей святковий день побажаємо їм успіхів та удачі, адже саме завдяки цим людям, ми маємо змогу на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася нам від наших пращурів і яку Ви ретельно оберігаєте.

Висловлюю Вам, шановні працівники музеїв, щиру вдячність за натхненну працю й вірність професії. Дякую Вам ще й за те, що створена Вами своєрідна "машина часу" дає змогу хоча б на декілька хвилин перенести нас у світ прадавніх історій та легенд. Сердечно бажаю вам творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, благополуччя і достатків, здоров'я і щастя й непохитної віри в світле майбутнє України.

 
З повагою
Яготинський міський голова       Н.М. Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора