Зі святом працівників дорожньо-патрульної служби Державної автомобільної інспекції Міністерства Внутрішніх Справ України !

Дата: 14.04.2017 09:02
Кількість переглядів: 802

Фото без описуПротягом багатьох років Дорожньо-патрульна служба Державної автомобільної інспекції Міністерства Внутрішніх Справ України вирішує складні та багатопланові завдання щодо забезпечення дорожньої безпеки та правопорядку, збереження життя і здоров'я людей.

За ці роки ДПС ДАІ МВС України пройшла нелегкий шлях становлення і розвитку. Високий авторитет дорожньо-патрульної служби - заслуга тих, хто стояв у витоків створення служби, і тих, хто на сьогоднішній день розвиває досвід своїх попередників, вносить вагомий внесок в забезпечення спокою і безпеки на дорогах. Традиції найвищого професіоналізму, мужності, вірності обов'язку, закладені ветеранами, з честю продовжують нинішні співробітники дорожньо-патрульної служби ДАІ МВС України, адже на них лежить величезна відповідальність за злагоджену роботу всього міського автотранспортного комплексу, за життя і здоров’я водіїв, пасажирів і пішоходів.

Ви щоденно, своєю роботою, запобігаєте гибелі та травмуванню, з честю виконуєте поставлені перед вами завдання, демонструючи при цьому професіоналізм, мужність, відданість справі та своєму службовому обов'язку. Впевнена, що Ви і надалі будете робити все, щоб мешканці нашого міста та гості відчували себе у безпеці на міських вулицях. 

У цей святковий день прийміть найщиріші вітання та побажання щастя, благополуччя в родинах, оптимізму і міцного здоров'я, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов'язку перед громадою.

З повагою,
міський голова        Наталія Дзюба

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора