Випускні урочистості молодших спеціалістів КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж»

Дата: 27.06.2017 11:28
Кількість переглядів: 1089

Фото без опису26 червня в Яготинському районному будинку культури зібрались не лише випускники КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж», сюди прийшли всі, хто вітав молодь із визначною та хвилюючою подією в житті.

Цього року дипломи молодших спеціалістів за фахом «Медсестринство» та «Лікувальна справа» отримали 88 студентів медичного коледжу. Зі сцени їх особисто вітали: міський голова Н.М. Дзюба, перший заступник голови райдержадміністрації О.І. Рудніцька, керуючий справами райради А.В. Саса, керівництво медичних закладів міста, батьки та гості міста.

Міський голова Наталія Миколаївна Дзюба привітала з урочистим, хвилюючим святом – випускним вечором молодших спеціалістів медичного коледжу.  І хоч студентів у коледжі поменшало, але світ поповнився чудовими й освіченими фахівцями, які пройшли ґрунтовну медичну школу та школу життя! Студенти отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе їм впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів.

Випускний вечір відвідали гості нашого міста-побратима Келераш, Республіки Молдова, які прибули для відпочинку та продовження традицій дружніх відносин до м. Яготина. Учень Гімназії Онишкань Крістіан Гріцкан розповів присутнім чудову притчу про Молдову, а директор Гімназії Онишкань Валентина Греку зі сцени будинку культури вітала випускників медичного коледжу бажаючи впевнено йти життєвою дорогою, досягати поставленої мети, успіхів та здійснення всіх задумів і бути гідними та справжніми громадянами своєї держави.

Випускники - 2017… Для них сьогодні вже позаду безтурботна і весела студентська пора. Залишились в минулому екзамени, попереду - доросле життя. Студентські спогади назавжди будуть для них найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

Ніжними переливами звучала для випускників мелодія прощального вальсу. Кружляючи у танці, випускники - 2017 прощалися з коледжем, з педагогами, з одногрупниками. Молодість, краса, сила і талант - це все у них сьогодні є, і хай благословить їх Господь у самостійне життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора