Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 29.05.2017 11:29
Кількість переглядів: 643

Фото без опису29 травня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням першого заступника міського голови С.О. Овчаренка.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 22 травня по 28 травня 2017 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по: 
- обкошуванню молодої порослі на території міста та на дитячих майданчиках;
- заміна прапору на декоративні метелики поблизу «Цукрового заводу».
Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконувались роботи по благоустрою на кладовищах міста. Зокрема, працівники СКП "Ритуал" проводили обкошування території прилеглої до:
- кладовища № 2 по вул. Пирятинська (Центральне);
- кладовища № 3 по вул. Київська (мкр. «Бачиївщина»);
- кладовища № 4 по вул. Київська (мкр. «Самарський Яр»);
- кладовища № 10 по вул. Колгоспній («Комбікормовий завод»);
- кладовища № 13 по вул. Переяслівська (мкр. «ПТФ»).
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 22.05.2017 по 28.05.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
- перевірка ДВК в мікрорайоні міста «ПТФ»;
- ремонт системи електропостачання квартир по вул. Незалежності № 18, Ветеранів № 7;
- ремонт IV під’їзду по вул. Каштанова Алея № 1;
- встановлення шлагбауму поблизу багатоквартирного житлового будинку по вул. Каштанова Алея № 1;
- прочистка каналізаційних мереж;
- вивезення твердих негабаритних відходів з прибудинкових територій;
- вивезення гілля з прибудинкової території по вул. Садова № 8 після кронування дерев.
Олександр Володимирович наголосив, що 23-24 травня він взяв участь у виїзному інформаційному семінарі щодо практичних аспектів реалізації проектів в сфері термомодернізації будівель в місті Славутич (Київська область). Начальник КП «Яготинська ЖЕК» зауважив, що захід було присвячено демонстраційному проекту комплексної термомодернізації 2-х бюджетних будівель, а саме Школи № 2 та Дитячого садочка № 1, які реалізуються в рамках пілотного проекту «Реалізація Плану дій зі Сталого Енергетичного Розвитку м. Славутич» та які фінансуються Європейським Союзом в рамках Програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти».
 
Фото без описуПредставник КП «Міськсвітло" І.І. Шевченко наголосив, що працівниками комунального підприємства проводились роботи по відновленню вуличного освітлення на стадіоні «Колос», а також обпилювання гілок дерев в мікрорайоні міста «Козловщина», які заважають лініям електропередач.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба наголосив, що закінчені роботи по промивці та хлоруванню водопровідних мереж житлових масивів, водопостачання яких проводиться з центральної  водонасосної міста.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс зазначив, що за період з 22.05.2017 по 28.05.2017 проводились роботи по обкошуванню прилеглої території. Віталій Віталійович додав, що на стадіоні продовжуються роботи по облаштуванню міні-поля.
 
На сам кінець оперативної наради секретар міської ради Т.І. Рубанчук наголосила, що з 30 травня по 02 червня 2017 року відбудеться прийом офіційної делегації Республіки Польща, а 3 червня 2017 року в м. Яготин на стадіоні «Колос» о 10:00 відбудеться четвертий традиційний дитячий турнір з футболу, присвячений пам’яті тренера – викладача Яготинської районної ДЮСШ Ю.Г. Крежевицького.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань, першим заступником міського голови С.О. Овчаренко були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора