Нарада з автоперевізниками з оголошення результатів конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Яготин № 5 «ст. Яготин - Волошка - Рай ДУ»

Дата: 24.01.2017 15:52
Кількість переглядів: 767

Фото без опису24 січня о 14 годині у залі засідань Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов'язків міського голови С.О. Овчаренка відбулась нарада з автоперевізниками з оголошення результатів конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Яготин № 5 «ст. Яготин - Волошка - Рай ДУ».

На нараді було оголошено переможця конкурсу - ним став автоперевізник ФОП Щербина В.А. 

Виконувач обов'язків міського голови С.О. Овчаренко наголосив, що буде підготовлено проект рішення "Про затвердження результату конкурсного комітету для проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Яготин" на засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради. В подальшому буде укладено договір на здійснення пасажирських перевезень на регулярному міському автобусному маршруті загального користування № 5 «ст. Яготин - Волошка - Рай ДУ» з автоперевізником ФОП Щербина В.А.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора