Пошук

Вітаємо робітника слідчих органів

Дата: 06.04.2017 09:08
Кількість переглядів: 761

Указом Президіуму Верховної Ради СРСР від 6 квітня 1963 року право проведення попереднього слідства було передано Міністерству охорони громадського порядку, яке пізніше було перейменовано в МВС СРСР. Введення Указа в дію і поклало початок діяльності слідчого апарату органів внутрішніх справ.

Професія слідчого передбачає особливий ланцюжок у розкритті злочинів, будь то економічних, кримінальних або політичних. Професійна майстерність юристів даної категорії вимагає відповідальності та оперативності. А знання логіки, психології та обов'язкових юридичних принципів допомагають знаходити вірні рішення в розслідуванні тієї чи іншої справи.

В цей день згадуємо ветеранів і тих, хто загинув при виконанні свого службового обов'язку. Однак професійне свято не дає можливості слідчим спочивати на лаврах. У будь-який час дня і ночі ви готові виїхати на місце події, щоб робити свою роботу, від якої залежить вища справедливість.

Тож від усієї душі прийміть щирі побажання успіхів і відмінних досягнень у роботі, мудрості і проникливості, здоров'я і довгих років радості і прекрасних миттєвостей, бажаних гостей і вірних друзів. Нехай кожна мить несе лише щастя!

З повагою
Яготинський міський голова      Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора