В навчальних закладах міста Яготин відбулося свято Першого дзвоника

Дата: 01.09.2017 12:36
Кількість переглядів: 588

Фото без описуСкільки б раз на календарі не випадало перше вересня, але кожного разу це не ординарна та хвилююча мить. День Знань. День початку навчального року в шкільних закладах нашої держави.

Сьогодні вони: і зовсім ще маленькі школярі, що несміливо разом з мамами та татами вперше переступають пороги школи,  і ті,  кому за рік вирушати в доросле самостійне життя – юні і прекрасні випускники, і всі учні навчальних закладів, -  такі святково зодягнені, радісні і щасливі.

В шкільних торжествах Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3» прийняв участь і перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, який від імені очільника міста Наталії Миколаївни Дзюби привітав присутніх з знаменню датою, бо ми вчимося все життя, розвиваючи таланти і набуваючи безцінного досвіду. А міцним фундаментом цих знань служать основи, закладені в школі.

Фото без описуСергій Олександрович побажав первачкам сміливості та допитливості, бо на них чекають  дивовижні відкриття, нові друзі та перший вчитель, який буде завжди поруч. Окремі побажання висловив і майбутнім випускникам, адже цей навчальний рік доленосний для кожного з них. Перший заступник міського голови висловив слова подяки і вчителям за небайдужість і невпинну працю, за професіоналізм і мудрість. Сергій Олександрович, подякував і батькам, бо сьогодні збувається мрія яготинських родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

На ганку  школи звучав державний гімн і ми розуміємо, що таке незалежність, що таке державність. Варто лише подивитись на цих радісних, святково убраних в українські вишиванки школярів, від яких веселковими узорами сяє наша співуча і дзвінка українська душа і, дійсно, перехоплює дух гордості за нашу державу, за Україну. 

Фото без опису

Малиновий передзвін  шкільного дзвінка пролунав над стадіоном, в небо злетіли жовті-голубі кульки, як надії на щасливе дитинство та мирне небо на нашій Україні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора