Пошук

Голова Київської ОДА Олександр Горган прозвітував за 100 днів своєї роботи

Дата: 07.02.2017 14:16
Кількість переглядів: 615

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган прозвітував про перші результати діяльності за 100 днів своєї роботи.

Серед головних здобутків: підготовка 50 цільових програм, прийняття бюджету, формування Офісу радників з числа авторитетних науковців, програма діяльності на 2017 рік та напрацювання 10 пріоритетних напрямків роботи.

Серед головних пріоритетних напрямів роботи Олександр Горган визначив освіту та національно-патріотичне виховання молоді, децентралізацію, енергоефективність, підвищенні інвестиційної привабливості Київщини, будівництво доріг, реформу громадського траспорту, медичну реформу, програму з протидії злочинності, екологію та утилізацію сміття та контроль за надрокористуванням.

Олександр Горган у своєму виступі зазначив, головними здобутками за 100 днів роботи є формування команди і чіткого бачення пріоритетів роботи. «Є бачення, є команда, співпраця з обласною радою і це запорука успішного впровадження реформ, які ініціюються сьогодні Президентом та Кабінетом міністрів»,- наголосив Олександр Горган.

Голова Київської облдержадміністрації відзначив роботу Офісу радників, який дає ґрунтовне й компетентне бачення розвитку регіону.

Олександр Горган окремо відзначив ефективну співпрацю з Київською облрадою. Відзначив очільник області також  і чітку взаємодію із місцевим самоврядуванням.

«Ми маємо ефективну модель і маємо бачення, як реалізувати ресурс. У нас є всі складові успіху, сильна команда, компетентне бачення. Головне завдання це мудро використати цей унікальний шанс для процвітання Київщини та розбудови України», – підсумував голова Київської ОДА.

 

За даними Київської обласної державної адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора