В м. Яготині відбувається заміна ліхтарів на однокристальні світлодіодні

Дата: 13.02.2018 12:41
Кількість переглядів: 581

Фото без описуКомунальне підприємство Яготинської міської ради «Міськсвітло» розташоване в нашому місті на вулиці Розумовського, 5. Тут працює невеликий, але дружний і високопрофесійний колектив, що у темну пору забезпечує міські вулиці, парки та сквери освітленням.

За період свого існування на обслуговуванні у підприємства знаходиться  158 км. мереж вуличного освітлення з кількістю світлоточок – 3850 штук.

Перелік нововведень комунального підприємства – значний. За час його існування лампочки розжарювання відійшли в минуле, натомість з’явилися світильники ртутно-вольфрамові, а згодом і лампи дугові натрієві, а на сьогоднішній день відбувається заміна ліхтарів на однокристальні світлодіодні.

На сьогоднішній день працівниками підприємства повністю замінено ліхтарі по вул. Незалежності, Шевченка, Київська, Пирятинська, Героїв Танкістів, 1-го Травня та провул. Шкільний.

Розпочато роботи по вул. Переяслівська, Розумовського та провул. Переяслівський.

Начальник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш зауважив, що при заміні одного ліхтаря відбувається економія в 670 грн. на рік по сплаті за електроенергію. Як приклад, по вул. Пирятинська в м. Яготині замінено 26 ліхтарів, тобто це 2000 грн. в місяць економії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора