Святкові заходи з нагоди святкування Дня національної поліції

Дата: 04.08.2017 13:03
Кількість переглядів: 766

Фото без описуЩороку 04 серпня відзначається День національної поліції, тож у день професійного свята у актовому залі Яготинського відділу поліції керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька, заступник голови Яготинської районної ради О.П. Усенко, голова правління ПАТ «Яготинський маслозавод», депутат Київської обласної ради О.О. Сіренко, голова первинної ветеранської організації РВ ГУ МВС України у Київській області О.І. Міненок вітали справжніх воїнів, які щодня обороняють закон в ім'я свободи людини.

Керуючий справами виконкому Яготинської міської ради В.А. Галицький привітав присутніх з професійним святом від імені міського голови Н.М. Дзюби наголосивши, що захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконують працівники Національної поліції, щоб у нашій державі панували мир та спокій. Володимир Анатолійович побажав присутнім завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення, адже ці якості необхідні, коли треба не поступитися совістю і залишитися вірним закону та не покинути ту правильно обрану сторону - сторону істинної правди.

Керуючий справами виконавчого комітету В.А. Галицький вручив грамоти та цінні подарунки Івахну Олександру Вікторовичу, Любченку Дмитру Леонідовичу, Стригуну Сергію Олександровичу, Маслюку Олегу Борисовичу, а також подяку та цінний подарунок Деканю Анжею Олексійовичу за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян, активну громадську позицію та з нагоди Дня Національної поліції України.

Начальник Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП Головного управління Національної поліції у Київській області, полковник поліції Василь Васильович Миколаєнко подякував особовому складу відділу поліції та оголосив списки осіб, яким присвоєно чергове спеціальне звання та нагородив грамотами за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора