Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств міської ради

Дата: 24.04.2017 13:40
Кількість переглядів: 666

Фото без опису24 квітня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Яготинський ВУ ВКГ», «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», "Міськсвітло", редакції газети «Яготин – місто моє»  та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 17 квітня  по 23 квітня 2017 року.

Зокрема, начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха доповів, що працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота: 
- по вивезенню твердих побутових відходів;
- скошуванню у парковій зоні молодої порослі;
- у центрі міста на клумбах висаджено самшит.
Андрій Вікторович окрім того додав, що до травневих свят плануються роботи по посадці петунії на клумбах міста.
Також зазначив, що підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»). 
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш відзначив, що працівниками комунального підприємства за минулий тиждень проводились роботи:
- по вул. Незалежності № 22 (ІІІ під’їзд) ремонт каналізаційного стояка;
- по вул. Пирятинська № 7, вул. Ветеранів № 7 ремонт освітлення;
- по вул. Незалежності №  60 заміна кабелю;
- розпочались перевірки димо-вентиляційних каналів на виконання вимог п. 6.8 вимог Правил безпеки газопостачання.
Олександр Володимирович додав, що окрім зазначених робіт комунальне підприємство вивозило сміття з прибудинкових територій, а також виконувало заявки власників квартир та квартиронаймачів з питань електропостачання, прочистки каналізаційних систем.
 
Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш зазначив, що окрім поточної роботи підприємство виконувало роботи по заміні автоматів та лічильників.
 
Начальник КП "Яготинський ВУ ВКГ" М.І. Дзюба відзначив, що працівниками підприємства здійснювали роботи:
- по перекладці водопровідних мереж до будинків по вул. Незалежності № 58, № 60, Каштанова Алея № 1, № 3;
- по заміні лічильників у юридичних особах /176 послуг водопостачання/;
Микола Іванович додав, що на цьму тижні розпочинаються роботи по завершенню будівництва на КНС по вул. Київська.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс доповів, що на стадіоні проведено роботи по  благоустрою, зокрема побілка дерев.

Фото без описуМіський голова Дзюба Н.М. на оперативній нараді наголосила, що відповідно до Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині, затверджених рішенням сесії Яготинської міської ради шостого скликання 26.06.2014 № 2614-48-VI, організацію благоустрою міста Яготин забезпечують органи місцевого самоврядування відповідно до своїх повноважень, встановлених законом. Благоустрій здійснюється в обов’язковому порядку на всій території міста Яготин. Контроль за дотриманням Правил здійснюється шляхом адміністративного та суспільного контролю. Адміністративний контроль за станом благоустрою міста Яготин, у тому числі контроль за утриманням в належному стані закріплених за підприємствами, установами, організаціями територій покладається на Яготинську міську раду та її виконком. Також було нагадано про межі прибирання територій для об’єктів невиробничої сфери, а саме 50 метрів від межі земельної ділянки наданої в користування (оренду тощо), включно до осі вулиці (шосе, площі, провулка тощо). Очільник міста закликала привести закріплені території до належного порядку та попередила про недопущення невиконання або порушення вимог Правил благоустрою, що несе за собою адміністративну відповідальність. 

Наталія Миколаївна повідомила, що 29 квітня 2017 року о 10:00 відбудеться чергова наймасштабніша Всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!». Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України. Вона щорічно проводиться громадською організацією «Let’s do it, Ukraine!» (LDU), яка  є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 16 мільйонів людей в 113 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Стратегічною метою проекту  є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для розбору стихійних сміттєзвалищ, а також переведення України до 2020 року на роздільний збір і переробку відходів.

Очільник міста наголосила, що з метою реалізації заходів спрямованих на поліпшення стану довкілля, примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану об’єктів масового перебування та відпочинку населення 04 травня 2017 року в місті Яготин буде проведеного акцію «Чистий четвер».

За результатами оперативної наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора