Пошук

Українські траси патрулюватиме дорожня поліція

Дата: 13.06.2017 13:41
Кількість переглядів: 666

В Україні розпочинає свою роботу дорожня патрульна поліція, яка нестиме службу на трасах міжнародного та національного значення. Про це на брифінгу повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Починаючи з 12 червня, патрулювати відрізки трас сполученням Київ-Харків, Київ-Зборів, Луцьк-Ковель та Яготин-Сарни виїде понад 20 автопатрулів. Також на цих ділянках доріг буде створено 8 окремих стаціонарних постів на яких також нестимуть службу патрульні поліцейські.

Як зазначив Олексій Білошицький, дорожня патрульна поліція — це не окремий підрозділ, а такі ж патрульні поліцейські, які зараз несуть службу на вулицях міст.

“Дорожня поліція реагуватиме не лише на правопорушення у сфері дорожнього руху, а й в сфері громадської безпеки, а також на повідомлення про правопорушення у межах маршруту їх патрулювання”, — додав він.

У майбутньому планується обладнати патрульні авто сучасними камерами, які вимірюватимуть швидкість. Такі пристрої даватимуть змогу здійснити зупинку транспортного засобу та за результатами вимірювання на місці притягнути порушника до відповідальності.

Протягом 2017 року заплановано здійснити набір по всій території України понад 2 300 поліцейських до дорожньої патрульної поліції.

Джерело: офіційний сайт Патрульної служби

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора