Пошук

Зі святом, шановні рибалки!

Дата: 09.07.2017 14:09
Кількість переглядів: 549


Шановні працівники ПАТ «Яготинський рибгосп»!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята - День рибалки.

Щорічно у другу неділю липня, згідно з Указом Президента № 464/95 від 22.06.1995, працівники рибного господарства відзначають своє професійне свято. Професія рибалки завжди вважалася долею мужніх і сильних людей. У цей день я хочу подякувати всім вам за вашу працю – у сьогоднішніх нелегких умовах рибгосп існує значною мірою саме завдяки Вашій відданості улюбленій справі! Упевнена, що Ви зможемо подолати усі проблеми та забезпечити сталий розвиток підприємства!

Зі святом вас, дорогі рибалки! Бажаю щастя через край, здоров'я, миру, радості. Нехай буде великим ваш улов від нині, і до старості!

Але це свято не лише тих, хто професійно займається виловом риби. Риболовля – це захоплення багатьох. На річці з вудкою можна зустріти, і юного хлопчика, і жінку похилого віку. Бо риболовля - це перш за все відпочинок та спілкування з природою.

Тож, Вам , рибалкам-любителям, бажаю, щоб гачки від карасів тріщали і юшки йшов приємний аромат, щоб на річці Ви не раз стрічались, і без плотви додому не вертались!

З повагою Міський голова Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора