Пошук

Робоча нарада з фізичними особами - підприємцями з питань здійснення виїзної торгівлі на території м.Яготина

Дата: 02.08.2017 14:12
Кількість переглядів: 660

02 серпня в приміщенні Яготинської міської ради відбулася робоча нарада з фізичними особами – підприємцями під головуванням першого заступника міського голови С.О. Овчаренка  з питань здійснення виїзної торгівлі овочевими та баштанними культурами на території  м. Яготина.

Участь у нараді взяли : перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов, спеціаліст І категорії відділу ЖКГ, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Р.І. Шулла та фізичні  особи - підприємці м. Яготина. 

На початку наради перший заступник міського голови С.О. Овчаренко наголосив, що 11 липня 2017 року на засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради було прийнято рішення щодо визначення місць для розміщення тимчасових наметів і яток для проведення тимчасової торгівлі на території Яготинської міської ради, а також затверджено Порядок розміщення тимчасових наметів і яток для торгівлі на території Яготинської міської ради (далі – Порядок).

Сергій Олександрович зазначив, що Порядком визначено, що власник намету зобов'язаний підтримувати в належному санітарному стані місце встановлення тимчасових наметів та яток для проведення тимчасової торгівлі, для чого встановити урну для сміття та прибирати прилеглу територію в радіусі 5 метрів. Тимчасові намети та ятки для проведення тимчасової торгівлі встановлюються таким чином, щоб не пошкодити тротуарну плитку, асфальтове покриття чи інші елементи благоустрою. За порушення цього Порядку (незабезпечення належного санітарного стану, засміченість території, пошкодження тротуарної плитки, асфальтового покриття чи інших елементів благоустрою) ініціатор (власник) встановлення намету притягується до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою у порядку, передбаченому Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Також Овчаренко С.О., звернувся з проханням до фізичних осіб – підприємців дотримуватись ряду вимог передбачених законодавством України та Правил благоустрою на території міста Яготина. Вразі недотримання норм чинного законодавства та порядку проведення торгівлі на території міста, підприємці або його наймані працівники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності працівниками Яготинського відділу поліції.

На останок наради керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький вручив фізичним особам-підприємцям під підпис дозволи на виїзну  торгівлю баштановими культурами та овочами в місті Яготині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора