«Міс Яготин – 2017»

Дата: 02.05.2017 14:20
Кількість переглядів: 760

Фото без опису29 квітня в Районному будинку культури, відбувся фінал конкурсу «Міс Яготин – 2017».

В цей день під світлом софіт, під шикарне музичне оформлення глядачі порнули в атмосферу краси, грації, чарівності та відчули неймовірну енергетику свята, підготованого професійною командою! На присутніх чекали шоу-програма від кращих колективів і виконавців, море сюрпризів, виступ фіналісток, одна з яких і отримала головну корону та титул "Міс Яготин -2017".

Дефіле юних кокеток щоразу зустрічали бурхливими оплесками і захопленими криками публіки. Битва краси, витонченості, гостроти розуму, артистичності, таланту була справді запеклою. Але журі все-таки вдалося визначити кращу з кращих, саму чарівну і привабливу. Тож вітаємо Олю Лабудяк, яка стала "Міс Яготин - 2017", Руслану Ворону, яка отримала титул першої віце - міс та Аню Згуровську, котра посіла почесне третє місце!

Як переможниці, так і всі учасниці були відзначені подарукнами та призами. Зокрема керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький привітав красунь з їхніми перемогами та від імені міського голови вручив переможниці сертифікат на тур по Закарпаттю.

Наостанок дякуємо всім присутнім та учасницям за чудову атмосферу вечора. Також дякуємо організаторам свята Євгенії Бєлоцькій та Вірі Кужелєвій за їх працю та активну життєву позицію.

Краса – це не тільки чудові зовнішні дані і граціозні рухи. Це – шарм і чарівність, розум та інтелект, гармонія душі, вміння жити у злагоді з собою та оточуючими, вміння своїми справами, своєю творчістю нести їм добро і радість. Учасниці конкурсу «Міс Яготин - 2017» красномовно підтвердили, що володіють всіма цими якостями і ними варто пишатися.

 

За інформацією головного редактора газети "Яготин - місто моє" Яни Ревенко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора