З Днем спортивного журналіста!

Дата: 01.07.2017 14:39
Кількість переглядів: 594

Фото без описуФізкультура і спорт, дух змагання і суперництва, здоровий спосіб життя - все це ті сфери, які об'єднують всі кращі якості людства. Спорт у всі часи згуртовував не лише окремі колективи, а й цілі країни. Він є не тільки предметом загального інтересу, але значущим фактором виховання молодого покоління, виховання здорового способу життя та зміцнення здоров'я.

Чим же займаються спортивні журналісти? Вони висвітлюють в пресі, на телебаченні та радіо найбільш важливі події в сфері фізкультури і спорту. З огляду на значимість спортивних подій в житті суспільства, 2 липня 1924 року на Міжнародному конгресі представників спортивної преси було прийнято рішення створити Міжнародну Асоціацію спортивної преси, а в усьому світі цей день відзначається як Міжнародний день спортивного журналіста, адже спорт у всі часи був і залишається тією об’єднуючою силою, яка об’єднує не тільки окремих людей, а й цілі країни і континенти.

Миротворчість, дух чесної боротьби, прагнення до здорового способу життя - ці складові сучасного спорту об’єднують в собі найкраще з того, що людство досягло за час свого існування.

Дякую Вам за професійність, активну громадянську позицію, стійкість та самовіддану працю.

Від щирого серця бажаю фахового натхнення, твердості духу, міцного здоров’я та родинного затишку.
 
З повагою
Яготинський міський голова   Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора