Налагодження зв’язків в різних галузях діяльності з Гміною Панкі, Республіка Польща

Дата: 28.08.2017 14:50
Кількість переглядів: 626

Фото без описуЗ метою підписання Угоди про партнерство та налагодження зв’язків в різних галузях діяльності з Гміною Панкі, Республіка Польща міський голова Н.М. Дзюба відбула у відрядження спільно з заступником міського голови О.І. Фединою та секретарем міської ради Т.І. Рубанчук.

Також начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський відбув до Гміни Панкі, Республіка Польща для взяття участі в «Літній Школі Доброї Адміністрації» в рамках польсько-української співпраці.

Олександр Миколайович презентував проект щодо можливості співпраці з зарубіжними країнами. Цей проект стосується впорядкування громадський просторів та відповідає алгоритму написання проектів, які готує Республіка Польща.

Інформуємо: з 2013 року відбувається тісне співробітництво Асоціації міст України з Сілецьким воєводством. Слід зазначити, що школа «Доброго адміністрування» започаткована представниками Республіки Польща та надає посильну допомогу у написанні грандових проектів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора