Пошук

Оперативна нарада з начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 24.04.2017 14:53
Кількість переглядів: 545

24 квітня відбулась оперативна нарада з начальниками відділів апарату міської ради.

Начальник відділу ЖКГ, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлов прозвітував про роботу комісії по благоустрою

Очільник міста наголосила на необхідності контролю працівниками міської ради за приведенням закріплених територій за підприємствами, установами, організаціями до належного порядку та попередила про недопущення невиконання або порушення вимог Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині. Наталія Миколаївна зауважила, що саме 50 метрів від межі земельної ділянки наданої в користування (оренду тощо), включно до осі вулиці (шосе, площі, провулка тощо) повинні бути прибрані до травневих свят.

Далі Наталія Миколаївна повідомила, що 29 квітня 2017 року о 10:00 відбудеться чергова наймасштабніша  Всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!».

Очільник міста наголосила, що з метою реалізації заходів спрямованих на поліпшення стану довкілля, примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану об’єктів масового перебування та відпочинку населення 04 травня 2017 року в місті Яготин буде проведеного акцію «Чистий четвер».

Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності апарату міської ради В.М. Павленко поінформувала про заплановані заходи Яготинської міської ради з 24.04.2017 по 30.04.2017.

За результатами оперативної наради міським головою були надані відповідні доручення працівникам міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора