Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств міської ради

Дата: 10.04.2017 10:16
Кількість переглядів: 608

Фото без опису10 квітня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Керівники стадіону «Колос», комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Яготинський ВУ ВКГ», «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», «Ритуал», "Міськсвітло", редакції газети «Яготин – місто моє» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 03 квітня  по 09 квітня 2017 року.

Зокрема, начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що працівниками комунального підприємства за минулий тиждень проводились роботи:

- вивезення гілля та листя із прибудинкових територій будинків по вул. Дарницька 41, Незалежності 20, 22, 18, 16, вул. Черняховського 5, 3, 6, 4, вул. Київська 7, вул. Ветеранів 7, 2, вул. Робітнича 13, Леонтовича 7, 9, 6;
- ремонт електромережі (в тому числі мережі освітлення) по вул. Незалежності 20, 50;
- ремонт під'їзду по вул. Винниченка 19;
- ремонт мережі водопостачання буд. Незалежності 22, вул. Ветеранів 2.
 
Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота: 
- побілка дерев, опор для вуличного освітлення та бордюрів від Алеї Слави до зупинки «Паркова»;
- вивезення гілля та листя після проведення заходу по благоустрою 6 квітня;
- прибирання бруду під бордюрами;
- підготовлено плити біля «Цукрового заводу» до фарбування (ґрунтовка та нанесення візерунку).
Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт, підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправочної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»). 
 
Начальник СКП "Ритуал" І.М. Смаглій зазначив, що  працівники спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради "Ритуал" проводили роботи з благоустрою на кладовищі № 1 по вулиці Пирятинська (Старе).
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс доповів, що на стадіоні проведено роботи по побілці дерев, фарбування заборів поблизу трибун, а також вивозилось гілля та листя.
 
В.о. начальника КП «Міськсвітло" І.І. Шевченко прозвітував про роботу підприємства за минулий тиждень:
- проведено заміну двадцять однієї лампи вуличного освітлення;
- на вул. Посітка встановлено 6 ліхтарів;
- заготовлено траверси і шпильки для облаштування вуличного освітлення вулиці Толбухіна;
- прибирання закріпленої території за підприємством.
 
Начальник КП "Яготинський ВУ ВКГ" М.І. Дзюба відзначив, що працівниками підприємства здійснювались роботи по ремонту системи електроживлення на КНС (мікрорайон «ПТФ»). Микола Іванович додав, що підприємством отримано ліцензію на прекурсори. На цьому тижні плануються роботи по добудові КНС по вул. Київська. Також завезено частину труб і сьогодні продовжуються роботи по перекладці дворових водопроводів до будинку по вул. Незалежності, 58, Каштанова Алея, 1, після Великодня до будинку по вул. Каштанова Алея, 3.
 
Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький  нагадав керівникам про проведення інвентаризації вузлів обліку тепло-, водо-, електро-, газопостачання на об’єктах споживання енергоресурсів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.
 
Очільник міста наголосила, що до Яготинської міської ради надійшов лист про проведення 13 квітня 2017 року о 10:00 у приміщенні Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (м. Київ, вул. Інститутська, 21/8, зал засідань 413) погоджувальної наради ініційованої Державною міграційною службою України за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, представників державних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування м. Яготин, Представництва УВКБ ООН в Україні з обговорення питання щодо можливості відкриття Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Яготин Київської області та забезпечення його роботи.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств міської ради.
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора