Робоча нарада з мешканцями мікрорайону "ПТФ" м.Яготина

Дата: 26.07.2017 15:21
Кількість переглядів: 549

Фото без опису25.07.2017 року  в приміщення Яготинської міської ради  відбулася робоча нарада з мешканцями мікрорайону «ПТФ» м.Яготина під головуванням міського голови Н.М.Дзюби з питань роботи та надання послуг КПТМ «Яготинтепломережа», забезпечення сталого функціонування  житлового господарства  на території  міста  до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 роки.

Участь у нараді прийняли : перший заступник міського голови С.О.Овчаренко, начальник відділу житлово-комунального господарства,  торгівлі,  транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов, начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш та мешканці мікрорайону «ПТФ».

Міський голова Н.М.Дзюба  проінформувала  мешканців міста, що станом на сьогоднішній день КПТМ «Яготинтепломережа» має заборгованість  за послуги транспортування природного газу магістральними трубопроводами та споживання газопостачання. Тому, на даний час є актуальним питання початку проведення опалювального сезону на території м.Яготина в  період 2017/2018 роки. Адже в місті є незначна кількість 367 квартир у житлових будинках, де мешканці  користуються послугами КПТМ «Яготинтепломережа» з надання  централізованого опалення. У зв’язку з такою ситуаціє, яка є на сьогоднішній день, мешканцям даного мікрорайону рекомендовано проводити влаштування індивідуального опалення в своїх квартирах. З приводу даного питання, такі  робочі наради будуть проводитися з мешканцями багатоквартирних житлових будинків по мікрорайонах м.Яготина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора