Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату Яготинської міської ради

Дата: 24.07.2017 15:28
Кількість переглядів: 607

Фото без опису24.07.2017 року відбулася оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

На порядку денному  оперативної наради були розглянуті питання : звіт керівників комунальних підприємств міської ради за період роботи з 17.07.2017 по 23.07.2017,  виконання доручень наданих міським головою, участь представників Яготинської міської ради у  робочій нараді з питань підготовки і безпеки сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018  років, розгляд результатів проведених рейдів в м.Яготині у вечірній час за участю представників Яготинської міської ради та Яготинського ВП Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області щодо проведення дозвілля молоді та роботи закладів торгівлі.

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради :  «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», «Яготинське ВУ ВКГ», «Ритуал», «Міськсвітло», стадіону «Колос» та  «Редакція газети «Яготин - місто моє» доповіли про проведені та виконані роботи протягом минулого тижня.  

Перший заступник міського голови С.О.Овчаренко доповів, що 18.07.2017 року взяв участь у робочій нараді з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування об’єктів житлово-комунального господарства Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 років, яка  відбулася в Департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації за участю керівників районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та  теплопостачальних підприємств. На нараді розглядалися питання : проведення підготовки і ремонту робіт житлових будинків, інженерних мереж і споруд тепло-, водопостачання і водовідведення та об’єктів благоустрою; оснащення житлового фонду будинковими приладами обліку теплової енергії, холодної та гарячої води; стан розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий газ та за його транспортування розподільчими мережами та інші. На сьогоднішній день в місті є проблема  роботи КПТМ «Яготинтепломережа» та початок опалювального сезону в м.Яготині на 2017/2018 роки, адже дане підприємство має великі борги по розрахунках за газопостачання. Спільно з адміністрацією проводиться робота по вирішенню даного питання.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В.Михайлов проінформував, що  у вечірній час з 21-22.07.2017 року проводилися спільні рейди представників відділу житлово-комунального господарства апарату міської ради та Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП У Київській області щодо роботи торгових закладів та дозвілля молоді у вечірній час на території м.Яготина. Під час рейдів були виявлені факти розпивання спиртних напоїв молоддю у громадських місцях поблизу торгових закладів в центральній частині міста. Були проведенні бесіди з молоддю та власниками торгових закладів щодо дотримання норм чинного законодавства щодо заборони з продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років та дотримання Правил благоустрою на території м.Яготина.

За результатами проведеної оперативної наради, міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств  та працівникам апарату Яготинської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора