Пошук

Майстер-клас з варіння медових напоїв від досвідчених пасічників Яготинщини

Дата: 19.08.2017 15:35
Кількість переглядів: 948

Перший Яготинський районний «Фестиваль меду» розпочався сьогодні 19 серпня в Яготині поблизу літньої сцени на території Яготинського районного будинку культури. Яготинцям та гостям міста пропонували скуштувати та придбати продукти бджільництва пасічники Яготинщини.

Участь у медовому фестивалі взяли найкращі пасічники Яготинщини, які привезли різноманітну бджолопродукцію - мед з липи, гречки, акації, із різнотрав’я, а також прополіс, віск, пергу, маточне молоко, пилок тощо. Крім того, відвідувачі мали змогу поласувати і медовими напоями, зокрема, медовухою.

Наші яготинці - Білаш Володимир Миколайович (керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло», голова Яготинського товариства бджолярів-любителів, член ГО “Гільдія медоварів України - виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції) та Литвиненко Володимир Анатолійович (член ГО “Гільдія медоварів України - виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції”) провели чудовий майстер-клас з варіння медових напоїв. Досвідчені пасічники розповіли, як розводити та доглядати за бджолами, як отримати різні види меду та прочитали лекцію про терапію за допомогою бджіл.

Суботній день фестивалю супроводжуватиметься концертно-розважальною программою, яка розпочнеться о 16 год. 00 хв на літній сцені будинку культури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора