Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Євросоюзу в Яготині

Дата: 11.05.2017 15:35
Кількість переглядів: 549

Фото без опису11 травня, на центральній площі міста о 12.00 відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Євросоюзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС про скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

У заході взяли участь міський голова Н.М. Дзюба, голова Яготинської райдержадміністрації О.Ф. Дерунець, голова райради В.Г. Грицай, працівники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій, учасники АТО, студенти, жителі та гості Яготинщини.

Фото без описуПід час урочистостей лунав над центральною площею Гімн України, а опісля Гімн Євросоюзу, адже в цей день яготинці шанували спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

Ансамбль «Віста» Яготинської дитячої школи мистецтв подарував присутнім пісню «Разом і до кінця», адже тільки разом українці будують та розбудовують Батьківщину.

Фото без описуСьогодні Україна – частина Європи, країна, якою ми всі пишаємося, бо Україна – це мати, яку не обирають і Європа починається не за кордонами України, вона починається у серці кожного з нас.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора