Пошук

Колишній бойовик скористався Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» (відео)

Дата: 20.10.2017 15:52
Кількість переглядів: 531

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» повернули до мирного життя ще одного колишнього бойовика терористичної організації «ДНР».

Правоохоронці встановили, що мешканка Донецької області у 2014 році піддавшись обіцянкам сепаратистів приєдналася до незаконних збройних формувань терористів. Жінка залучалася до забезпечення контрольно-пропускного режиму на незаконних блокпостах бойовиків та виконувала адміністративні роботи.

Ставши свідком постійних грабежів місцевого населення з боку терористів та поступово усвідомивши злочинний характер своїх дій, вона вирішила покинути лави бойовиків. Тривалий час вона, побоюючись кримінальної відповідальності за свої дії, переховувалась на підконтрольній українській владі території.

Дізнавшись від своїх родичів про Програму СБУ «На тебе чекають вдома», жінка звернулась до правоохоронних органів та повідомила про свою участь у складі бандугруповання. Обставини вчиненого колишнім бойовиком правопорушення перевіряються у рамках кримінального провадження.

Наразі жінка знаходиться вдома зі своєю родиною та очікує на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.

Вона закликала учасників незаконних збройних формувань повертатися додому та скористатися Програмою СБУ «На тебе чекають вдома», адже вона дійсно працює.

За інформацією офіційного веб-сайту Служби безпеки України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора