Яскравий приклад добра і небайдужості показали яготинці, які долучилися до акції "Київщина – захисникам України"

Дата: 17.01.2017 12:47
Кількість переглядів: 734

Фото без описуНаші захисники сьогодні як ніколи потребують уваги і розуміння своїх співвітчизників, у тому числі й від дітей та молоді. 

Яскравий приклад добра і небайдужості показали яготинці, які долучилися до акції "Київщина – захисникам України", під час яких було зібрано кошти, продукти харчування, листівки та обереги, виготовлені власноруч учнями, придбано дизельний обігрівач, зарядний пристрій, дизельні міні - електростанції, бензопили. Все це було доставлено волонтерами бійцям АТО. 

"У цей важкий для нас усіх час ми щиро вдячні Вам за вашу турботу, тепло та ласку. Ваші малюнки, вірші, щирі слова, ваша увага допомагають нам у скрутну хвилину. Ваша підтримка надає нам сили. Кожен із нас відчуває підтримку свого народу і свято вірить, що на усіх нас чекає світле майбутнє, адже у своїх поглядах ми єдині. Отже, прийміть від нас слова щирої синівської вдячності за надану допомогу та підтримку у скрутний для нашої Батьківщини час, а за добру справу нехай віддячить Вам Господь Бог Своєю милістю, мирним і чистим небом над Вашими головами", - зі словами вдячності за надану допомогу звернулись бійці АТО до яготинців. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора