Пошук

Подяка міського голови до святкових заходів

Дата: 18.09.2018 16:03
Кількість переглядів: 466

Напередодні головного свята міста всі комунальні підприємства Яготинської міської ради спільно здійснювали роботи по підготовці міста до святкування 466-ї річниці Дня міста та 61-ї річниці надання Яготину статусу міста.

Працівники комунальних служб щодня докладали усі зусилля, щоб покращити благоустрій міста, підтримувати належний санітарний стан як в місцях загального користування, так і житловому фонді міста. Проте комунальні служби протягом останніх тижнів працювали ще в інтенсивнішому режимі, відповідно до розробленого комплексу заходів, затверджених міським головою.

Зокрема, КП «Комунальник» подбав про чистоту, затишок та ошатний вигляд, забезпечив своєчасне й якісне прибирання центральної частини міста та стадіону «Колос» після святкування. Комунальне підприємство «Міськсвітло» проводило роботи по відновленню та оновленню святкової ілюмінації на центральних вулицях міста та стадіоні «Колос».

Роботи по підтримці належного санітарного стану міста та проведенню комплексного благоустрою проводяться не лише в переддень свят, а й опісля не будуть припинятись ні на один день. Це щоденна клопітка і рутинна праця комунальних служб.

Висловила щиру подяку міський голова і працівникам підприємств, державних установ, організацій, навчальних закладів, приватним підприємцям,  власникам приватних домоволодінь, представникам громадських організацій та всім небайдужим мешканцям міста, які  зробили посильний внесок у підготовку міста та провели роботи по прибиранню та проведенню комплексного благоустрою  своїх виробничих та адміністративних приміщень, прилеглих територій та підтримки належного санітарного стану міста.

Подякувала Наталія Миколаївна також усім гостям, які прибули до Яготина розділити з нами радість, й звісно ж, громаді міста – за активну участь у святкових заходах.

Спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато для нашого рідного Яготина! Тож єднаймося задля блага рідного міста та громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора