Робоча зустріч з учасницею ONWF Етері Ждановою

Дата: 09.11.2017 16:13
Кількість переглядів: 637

Фото без опису09 листопада до Яготинської міської ради завітала учасниця міжнародної фінської федерації World Original Nordic Walking Federation (ONWF) «скандинавської ходи» Етері Жданова з пропозицією створення клубу «скандинавської» ходи» у м. Яготин.

На робочій нараді були присутні: міський голова Н.М. Дзюба, керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький, директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс, начальник районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської райдержадміністрації Н.О. Остапенко.

«Скандинавська» хода чи то «Nordic Walking» або, як її ще називають, нордична, фінська, північна хода – в останні роки стає дуже популярною. Так називають оздоровчу ходу з двома палицями. Цей вид спорту включає в себе: простоту (для початку потрібно всього лише купити скандинавські палиці і підібрати зручне взуття); ефективність (тренування дозволяє спалювати значну кількість жиру - на 46% більше калорій, ніж швидка ходьба; доступність (заняття йдуть цілий рік, на будь-якій території, в поодинці, з друзями, в групах).

«Клуб «скандинавської» ходи -  це унікальне середовище, що об'єднує активних людей, що розвиваються в сфері здорового способу життя», - відзначила Етері Жданова.  

Для ознайомлення з цим видом спорту в м. Яготині Етері Жданова планує проведення майстер-класу та започаткування клубу «скандинавської» ходи в м. Яготині.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора