Перший заступник міського голови С.О. Овчаренко взяв участь у семінарі з впровадження енергосервісу та енергоменеджменту

Дата: 07.06.2017 16:15
Кількість переглядів: 654

Фото без опису07 червня перший заступник міського голови С.О. Овчаренко взяв участь у семінарі з впровадження енергосервісу та енергоменеджменту, який відбувся у приміщенні Київської обласної державної адміністрації.

Семінар відбувся за участі голови Київської обласної державної адміністрації О.Л. Горгана, голови Держенергоефективності України С.Д. Савчука та директора представництв Фонду Еберта в Україні Маттес Бубе.

«На кінець 2016 року, Київська область займала одне з останніх місць в енергозаощадженні. 1 млрд. 400 млн. гривень ми платили за опалення комунальних обєктів, це колосальні кошти. В ЄС державою фінансуються лише ті будинки, які споживають не більше 15 кіловат енергії на 1 м2 на рік, це так звані пасивні будинки. Середня норма споживання об’єктів соціальної сфери Київської області 380 кіловат. Ми поки гріємо повітря», - зазначив очільник області.

Олександр Горган також наголосив, що в 2017 році Київщина проведе колосальну роботу по енергомодернізації об’єктів соціальної сфери.

Фото без описуГолова Держенергоефективності України С.Д. Савчук також повідомив, що на сьогодні Держенергоефективності проводить  енергомоніторинг у 153 містах та 2 регіонах України. Зокрема, його запроваджено у чотирьох містах Київщині – Славутич, Бориспіль, Українка та Обухів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора