Засідання позачергової двадцятої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 08.06.2017 16:20
Кількість переглядів: 658

Фото без опису08 червня під головуванням секретаря міської ради Т.І. Рубанчук відбулось засідання позачергової двадцятої сесії Яготинської міської ради.

На сесії міської ради були присутні: депутати Яготинської міської ради VII скликання, керівництво міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради, жителі міста та представники засобів масової інформації.

На початку сесії депутати включили до порядку денного питання стосовно включення вулиці Заводської міста Яготина до переліку об'єктів, капітальний ремонт дорожнього покриття яких буде здійснюватись за рахунок співфінансування коштів обласного бюджету.

Надалі депутати внесли зміни до Програми охорони навколишнього природного середовища, затвердженої рішення № 837-18-VIІ від 21 квітня 2017 року.

Фото без описуПід час засідання позачергової сесії депутати вирішили включити до Переліку об’єктів, капітальний ремонт дорожнього покриття яких буде здійснюватись за рахунок співфінансування коштів обласного бюджету в обсязі 80% та коштів міського бюджету – 20% від загальної кошторисної вартості робіт вул. Заводську міста Яготин, об’ємом робіт 3025 кв. м.

Депутати також прийняли рішення про направлення вільних залишків загального фонду міського бюджету м. Яготина та про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 15.12.2016 № 641-14-VIІ «Про міський бюджет м. Яготина на 2017 рік».

Традиційно, на сесії, депутатами були прийняті рішення із земельних питань.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора