ЩОТИЖНЕВІ ОПЕРАТИВНІ НАРАДИ ПРИ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ

Дата: 10.01.2017 10:32
Кількість переглядів: 812

Фото без опису10 січня відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Одним із основних питань, яке було обговорено на нараді - питання стану розчищення території міста від снігу, в тому числі прибудинкових територій. Керівники комунальних підприємств міської ради доповіли про проведені роботи працівниками КП впродовж святкових та вихідних днів. Працівникам відділу ЖКГ, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради міський голова доручила щоденно моніторити ситуацію по місту та вживати необхідних заходів щодо недопущення надзвичайних ситуацій. Всім керівникам підприємств установ, організацій було розіслано телефонограми з проханням виконувати Правил благоустрою та утримання територій м. Яготина, невідкладно проводити розчищення снігу та проводити протиожеледні заходи на прилеглих та закріплених територіях. 

Зокрема, керівник КП «Комунальник» Стріха А.В. повідомив, що підприємство працює в посиленому режимі, розчищення вулиць проводиться постійно, розчищаючи спочатку головні вулиці, а потім прилеглі до них. Приємно, що більшість містян розуміють складність ситуації. Снігопад не припинився, а відповідно роботи з розчистки доріг, тротуарів і прибудинкових територій тривають. 

Про ситуацію з розчищенням прибудинкових територій та роботи двірників впродовж днів, коли погіршились погодні умови, доповів начальник Яготинської ЖЕК Білаш О.В. Але звертаємось до всіх яготинців, які мешкають у багатоквартирних будинках, у випадках сильних снігопадів просимо виходити на допомогу двірникам та долучилися до розчищення прибудинкових територій, адже це наша спільна територія. Також начальник ЖЕК повідомив, що знову впродовж святкових днів, коли мешканці багатоквартирних будинків відпочивають, працівникам Яготинської ЖЕК довелося посилено працювати, тільки вісім разів виїжджати на виклики для прочищення каналізаційних мереж будинків. 

Начальник Яготинського водоканалу Дзюба М.І. додав, що працівники його підприємства також працювали у вихідні дні та проводили аварійно-відновлювальні робіти у будинку по вул. Винниченка, 19 та ремонтували насосне обладнання водонапірної вежі по вул. Мічуріна. 

Далі міський голова Наталія Дзюба провела апаратну нараду з працівниками апарату міської ради.

Фото без опису

Фото без описуКеруючий справами виконкому міської ради Галицький В.А. ознайомив працівників апарату міської ради з планом роботи міської ради на тиждень з 10 по 15 січня 2017 року, з Планом заходів щодо запобігання та протидії корупційних діянь в міській раді на 2017 рік та затвердженого графіка відпусток працівників міської ради на 2017 рік. Окремо Наталія Миколаївна зазначила про підвищення персональної відповідальності міської ради нею підписано розполрядження "Про затвердження Положення про виконавську дисципліну". З пунктами Положення присутніх ознайомив також Галицький В.А. За результатами оперативних нарад були міським головою були надані ряд доручень з термінами виконання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора