Вітаємо комунальне підприємство міської ради "Міськсвітло"

Дата: 12.01.2018 14:18
Кількість переглядів: 628

Фото без описуКомунальне підприємство Яготинської міської ради «Міськсвітло» розташоване в нашому місті на вулиці Розумовського, 5. Тут працює невеликий, але дружний і високопрофесійний колектив, що у темну пору забезпечує міські вулиці, парки та сквери освітленням.

12 січня міський голова Наталія Миколаївна Дзюба та перший заступник міського голови Сергій Олександрович Овчаренко привітали колектив комунального підприємства «Міськсвітло». Цього дня підприємству виповнилося 24 роки.

- Відзначення 24-ї річниці підприємства – подія для його працівників, - зауважила міський голова Наталія Миколаївна. - Вітаю працівників "Міськсвітло", які кожен день своєю працею облаштовують вуличне освітлення рідного міста. Я бажаю Вам щасливого свята, міцного здоров’я, благополуччя, родинної злагоди та багато успіхів на життєвому шляху. Нехай із кожним роком розквітає комунальне підприємство.

За  високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди  24-ї річниці заснування комунального підприємства “Міськсвітло” керівництво міської ради вручило подяку колективу підприємства “Міськсвітло” в особі начальника Володимира Миколайовича Білаша.

КП  «Міськсвітло» було засновано 12 січня 1994 року, яке очолює Володимир Миколайович Білаш з дня його заснування.

На теперешній час на обслуговуванні у підприємства знаходиться  158 км. мереж вуличного освітлення з кількістю світлоточок – 3850 штук.

Цікаво, що влаштуватися на роботу в «Міськсвітло» майже неможливо через одну просту причину: звідси ніхто не звільняється.

–  Хіба що хтось іде на пенсію, –  уточнює керівник. – А так у нас колектив стабільний і ми пишаємося своїми ветеранами. Наприклад, я працюю у сфері комунальної служби 40 років, а на підприємстві з дня його заснування, як і наш водій Іван Іванович Шевченко, який незмінно працює у сфері комунального господарства 43 роки.

Взагалі ж перелік нововведень комунального підприємства – значний. За час його існування лампочки розжарювання відійшли в минуле, натомість з’явилися світильники ртутно-вольфрамові, а згодом і лампи дугові натрієві, а на сьогоднішній день відбувається заміна ліхтарів на однокристальні світлодіодні, але робота комунального підприємства на цьому не завершується, бо продовжують електрики облаштовувати вуличне освітлення м. Яготина.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора