До уваги яготинців!

Дата: 03.01.2017 11:00
Кількість переглядів: 639

Фото без описуПрогноз Українського гідрометеорологічного центру на 6 - 8 січня 2017 року.

В багатьох регіонах нашої держави, в тому числі на Київщині з 6 по 8 січня очікується суттєве погіршення погодних умовщо супроводжуватиметься різким пониженням температури повітря вночі до 13-19 морозу (місцями до 20-26 морозу) та вдень до 11-17 морозу, посиленням швидкості вітру до 15-20 м/с, ожеледицею на дорогах. Це може призвести до ускладнення транспортного сполучення, знеструмлення населених пунктів, об’єктів і систем життєзабезпечення населення.

9 січня 2017 року послаблення та припинення небезпечних явищ.

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов Київська обласна державна адміністрація закликає мешканців Київщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим легковим транспортом. 

За таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

Службою автомобільних доріг у Київській області підготовлено перелік місць для відстою транспортних засобів у зимовий період.

Шановні громадяни! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора