Пошук

Участь у засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації

Дата: 18.01.2018 17:25
Кількість переглядів: 490

18 січня міський голова Н.М. Дзюба взяла участь у засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації, яка відбулась під головуванням виконувача обов’язків голови райдержадміністрації О.І. Рудніцької.

На порядок денний колегії виносились наступні питання:

1. Про схвалення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2018 рік.

2. Звіт про виконання в Яготинському районі Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за 2017 рік.

3. Про стан виконання контрольних документів у структурних підрозділах районної державної адміністрації, територіальних органах центральних органів виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування за 2017 рік.

Начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Яготинської райдержадміністрації Г.В. Боліла відзначила, що Програма соціально-економічного та культурного розвитку Яготинського району на 2018 рік розроблена з метою аналізу соціально-економічної ситуації в районі за попередній період та визначення зовнішніх і внутрішніх чинників, які стримують розвиток району. Програма передбачає забезпечення узгоджених спільних дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування задля втілення єдиної державної політики розвитку України на рівні району.

За результатами колегії виконувачем обов’язків голови райдержадміністрації О.І. Рудніцькою були надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора