Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради

Дата: 15.08.2017 17:34
Кількість переглядів: 640

Фото без опису15 серпня о 15 годині в приміщенні Яготинської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради, яке провів керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради, заступник голови адміністративної комісії – В.А. Галицький.

На розгляд комісії надійшоло чотири протоколи про адміністративне правопорушення скоєних громадянами м. Яготина. Протоколи складені та направлені Яготинським та Васильківським відділами поліції ГУ НП в Київській області за вчинення правопорушення передбачених ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП) "Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів",  ч. 1 ст. 154 КУпАП "Порушення правил тримання собак і котів" та за статтею 183 КУпАП "Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб".

За результатами голосування членами комісії на громадянку за порушення ч. 1 ст. 154 КУпАП "Порушення правил тримання собак і котів" було накладено адмінстягнення у вигляді штрафу у розмірі 34 (тридцяти чотирьох) гривень (2 (два) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

За підсумками інших голосувань було вирішено винести постанови про закриття справ про адміністративні правопорушення, оскільки на момент розгляду справ адміністративною комісією Яготинської міської ради минуло два місяці з дня вчинення правопорушення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора