Виїзди по розгляду звернень громадян

Дата: 26.04.2017 17:39
Кількість переглядів: 670

Фото без опису25 квітня працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради було здійснено виїзди по зверненням громадян:

За адресою: вул. Сковороди, 7 було виявлено занедбану присадибну ділянку, на якій утворено стихійне сміттєзвалище. Власнику будинку вчинено припис щодо ліквідації останнього.

По вул. Грабовського виявлено будівні блоки, які власник будинку розмістив поряд з проїжджою частиною дороги.

Згідно Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині, затверджених рішенням Яготинської міської ради шостого скликання 26.06.2014 № 2614-48-VI розміщення будь-яких перешкод на землях загального користування – ЗАБОРОНЕНО!

По вул. Філатова та Матросова було виявлено оглядові колодязі, які накриті бетонними плитами та обладнані з порушенням технічки безпеки.

Яготинська міська рада звертається з проханням не накривати оглядові колодязі бетонними плитами та не огороджувати їх, адже це може призвести до виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради під час виїзду також було виявлено несанкціоноване стихійне сміттєзвалище в районі «ЦПТО». Працівниками комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» буде здійснено його ліквідацію.

Шановні мешканці міста звертаємось до вас не бути байдужими до чистоти в рідному м. Яготині та не створювати стихійні сміттєзвалища, а заключати договір на вивіз твердих побутових відходів з комунальним підприємством Яготинської міської ради «Комунальник».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора