8 травня - День пам’яті та примирення

Дата: 05.05.2017 18:16
Кількість переглядів: 597

Фото без описуШановні ветерани Другої світової війни, воїни-афганці, учасники Антитерористичної операції на Сході України, мешканці Яготинщини!

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Сьогодні ми віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни.

Нині, у складний для України час, з новою силою суспільство відчуває вдячність до ветеранів Перемоги, які боролися за свободу рідного краю, мир і спокій для прийдешніх поколінь, до борців за національну незалежність, які віддавали своє життя за самостійність і демократичне майбутнє України, вільне від тоталітаризму та репресій. Не їх вина, що мир, який вони відвойовували, нині знову порушено.

Тому, з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, прийміть шановні ветерани побажання довгих років життя, міцного здоров’я, незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, віри і впевненості у завтрашньому дні. Хай життя дарує вам побільше посмішок і радості, а нові покоління свято бережуть пам'ять про ваш безсмертний подвиг!

 
З повагою
Яготинський міський голова    Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора