Пошук

Привітання до Дня молоді

Дата: 23.06.2017 18:17
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуДорогі яготинці! 

Молодість — безцінний час, коли закладається міцний фундамент майбутнього, на якому належить будувати щастя для себе і рідних. Проте сьогодні, у складні часи змін, в яких опинилося наше покоління, особливо хочеться побажати зберегти в душі те, що є основною рушійною силою молодості, – віру. Живіть так, щоб років через п’ятдесят змогли сказати, що тільки завдяки вам, мир на землі став незрівнянно краще; що молодість, як естафета, віддана іншому поколінню, щоб завершити все те, що починали ви. І щоб молодість ваша проходила настільки значимо і продуктивно, щоб можна було написати про це не один том книги. 

Пам'ятайте, що молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. 

З нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!


З повагою
Яготинський міський голова    Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора