Пошук

Засідання по створенню символіки територіальної громади міста Яготин

Дата: 08.08.2017 18:30
Кількість переглядів: 753

08 серпня під головуванням виконувача обов’язків міського голови Т.І. Рубанчук відбулось засідання по створенню символіки територіальної громади міста Яготин.

У нараді взяли участь: керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський, начальник відділу організаційного забезпечення діяльності апарату міської ради В.М. Павленко, члени Організаційного комітету з питань проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади міста Яготин, запрошені та представники засобів масової інформації.

На початку наради Тетяна Іванівна Рубанчук зауважила, що конкурс на створення символіки територіальної громади міста Яготин Київської області проводиться в термін з 1 квітня 2017 року по 1 серпня 2017 року з метою відображення історичних, культурних, соціально-економічних та інших місцевих особливостей і традиції міста Яготин, визначення варіантів художніх вирішень герба та прапора міста Яготин Київської області у відповідності до української геральдики для їх остаточного затвердження (рішення Яготинської міської ради від 28.03.2017 № 798-17-VІІ «Про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади міста Яготин»).

Станом на 01 серпня 2017 року проекти зображень (макетів) герба та прапора міста Яготин до Яготинської міської ради не надійшли, у зв’язку з чим органом місцевого самоврядування було розроблено та подано на розгляд та затвердження членам Організаційного комітету проекти зображень.

За результатами наради було прийнято рішення про винесення на розгляд 22 сесії Яготинської міської ради VII скликання проекти зображень (макетів) герба та прапора міста Яготин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора