ДВОМІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ ЯГОТИНА – ТРИВАЄ

Дата: 04.05.2017 18:42
Кількість переглядів: 604

Фото без описуВ рамках двомісячника благоустрою та Загальноміської Толоки працівники апарату Яготинської міської ради на чолі з міським головою Н.М. Дзюбою, спільно з головою районної Української  Спілки ветеранів Афганістану М.І. Проциком, керівником громадської організації «Ветеранів і інвалідів Чорнобиля у Яготинському районі» М.М.Юрченко, керівниками та працівниками комунальних підприємств Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК», «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», «Комунальник» прибирали поблизу стадіону Колос» щоб спільними зусиллями зробити наше рідне місто ще красивішим і привабливішим. 

До прибирання також долучився працівник КП "Яготинської міської ради "Яготинське ВУ ВКГ" Кулик Юрій з донькою Дашою.

Тож до Вашої уваги фотозвіт з прибирання паркової зони міста.

Оскільки двомісячник з благоустрою, санітарної очистки та озеленення міста триває до 17 травня 2017 року, Яготинська міська рада закликає всіх небайдужих мешканців міста долучатися до доброї справи та зробити Яготин найчистішим в Україні.

Також хочеться виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашого міста і вносять посильний внесок в покращення його благоустрою.

Ціна ошатності нашого міста може залежати не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок в місті як у власній домівці залежить від кожного з нас.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора