Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 08.08.2018 18:45
Кількість переглядів: 656

Фото без опису8 серпня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

У засіданні взяли участь: депутат Яготинської міської ради VII скликання І.М. Смаглій, суб’єкти господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах загального користування в місті та представники засобів масової інформації.

Одне з основних питань, що розглядалося на засіданні виконавчого комітету -  встановлення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин. 

Виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко зазначив, що до Яготинської міської ради звернулись суб'єкти господарювання, які здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування з питанням щодо підвищення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин, мотивуючи це підвищенням мінімальної зарплати та рівня цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини тощо. 

Протягом бурхливого обговорення, стосовно підвищення тарифу на проїзд у міському транспорті м. Яготина, члени виконавчого комітету внесли свої пропозиції тарифів на проїзд в міських автобусних маршрутах – від 5 грн. до 8 грн.

З метою уникнення скорочення частоти рейсів транспортних засобів на міських автобусних маршрутах загального користування та повної зупинки руху громадського транспорту у м. Яготин, виконавчий комітет Яготинської міської ради встановив тариф на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготин в розмірі 6 грн. з пасажира за разове перевезення. Дане рішення набере чинності через 10 днів з моменту його оприлюднення в газеті «Яготин - місто моє».

В подальшому члени виконкому погодили ТОВ «Яготинський райагротехсервіс» поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води, на строк до 09 серпня 2023 року включно.

На виконання Програми реформування житлово-комунального господарства та благоустрою міста Яготина на 2016-2020 роки члени виконавчого комітету затвердили проектну документацію на проведення капітального ремонту дороги по вулиці Інтернаціоналістів в м. Яготин Київської області.

З метою встановлення єдиного порядку для суб’єктів господарювання всіх форм власності та громадян, що здійснюють виїзну торгівлю та виставкову діяльність у м. Яготині члени виконавчого комітету прийняли рішення, відповідно до якого рекомендують на сесії Яготинської міської ради сьомого скликання затвердити Порядок організації виїзної торгівлі, виставкової діяльності та проведення ярмарок у м. Яготині.

Традиційно члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання дозволу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж; про зміну поштових адрес.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора