З днем фізичної культури і спорту України !

Дата: 08.09.2017 19:42
Кількість переглядів: 587

Фото без описуШановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту Від щирого серця вітаю вас із з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята, яке у цей олімпійський рік, безперечно, стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя. 

Яготинщина також славиться своїми спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами району, області та України, ми зберігаємо та примножуємо славні традиції спорту, зміцнюючи авторитет нашого краю. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту. 

Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. 

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту! 

З повагою
Яготинський міський голова      Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора