Пошук

Святкування Дня Державного Прапору України та Дня незалежності України розпочались з першого районного фестивалю сала!

Дата: 23.08.2017 22:49
Кількість переглядів: 622

На літній сцені біля Яготинського районного будинку культури 23 серпня  було організовано районний фестиваль сала, який передував святкуванню Дню Державного Прапора України та 26-річниці незалежності України.

На святі були представлені блюда від кожної сільської ради в широкому асортименті, основою яких є сало. Свіже, копчене, варене й солоне, з часником і перцем, у рулетах, варениках, паштетах і ковбасках та навіть торт з сала, саме таку смачну продукцію запропонували скуштувати вельмишановному журі у складі: виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка, виконувача обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцької, голови районної ради В.Г. Грицая та керівника апарату райдержадміністрації А.В. Дьогтяр.

Ним  пригощали, хвалилися, за нього змагалися…. І звісно підведення підсумків цих змагань та вручення нагород відбулось на урочистостях, які розпочались о 17 годині.

Тож хтось на святі ласував виробами із сала, а хтось просто дивився виступи аматорів народного мистецтва, адже кожна сільська рада зустрічала біля свого столу українською піснею. .. про сало.

 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора