Пошук

З професійним святом, шановні працівники водного господарства!

Дата: 03.06.2017 23:10
Кількість переглядів: 510

Вітаючи вас із професійним святом, не можу не зазначити, що всі громадяни України щодня відчувають результати вашої праці, споживаючи воду.

Кожна галузь економіки потребує надійного водопостачання та належного функціонування водогосподарських об’єктів. Ваша робота є життєво необхідною для забезпечення населення високоякісною питною водою і для живлення вологою української ниви заради високих та щедрих врожаїв, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо та розумно.

Перед вами стоять відповідальні завдання: зберегти водні багатства України для наступних поколінь, налагодити водопостачання відповідно до найвищих європейських стандартів.

У цей святковий день прийміть слова подяки й пошани за вашу сумлінну працю, активне освоєння сучасних форм і методів роботи, опанування новітніх технологій, що є запорукою ефективної державної політики у сфері водного господарства.

Бажаю вам Миру, міцного здоров’я, родинного затишку, високих професійних досягнень на благо рідного краю, в ім’я України.

 

З повагою
Яготинський міський голова     Наталія Дзюба

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора