Пошук

05 Лютого, 2024 р., 15:44
05 лютого 2024 року за ініціативи Бориспільського районного відділу №3 філії Державної установи «Центр пробації» у м.Києві та Київській області відбувся День відкритих дверей: «Пробація - безпечніше суспільство», з метою налагодження ефективної комунікації, для підвищення рівня розуміння суті та переваг пробації, а також для прийняття спільних рішень щодо подальшої взаємодії.
05 Лютого, 2024 р., 12:29
Інформація про підсумки конкурсу оцінювачів з проведення оцінки майна комунальної власності Яготинської міської територіальної громади, з метою передачі в оренду на аукціоні та викупу , який відбувся 05.02.2024 року
05 Лютого, 2024 р., 09:29
Яготинський ЦПРПП  сприяв участі практичних психологів  Наталії Смотрової (ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ(ясла-садок)» та Оксани Гайдук (Яготинський ліцей № 1) у триденному тренінгу «Розбудова потенціалу, зміцнення стійкості колективу та подолання наслідків впливу травматичних подій», який проходив з  29 до 31 січня  на базі Бориспільського академічного ліцею.
05 Лютого, 2024 р., 09:28
Ім’я Тараса Шевченка – національний символ совісті й незламності українського народу. Ми читаємо духовного батька нашої нації і усвідомлюємо, як через віки наскрізною ниткою проходить його могутнє непоборне слово, націлене на зростання і становлення української державності. У найважчі часи він поруч, і в його рядках ми знаходимо силу, віру і наснагу жити і творити на своїй землі заради існування України.
05 Лютого, 2024 р., 09:14
Розпочато прийом пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.
05 Лютого, 2024 р., 09:10
Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.
05 Лютого, 2024 р., 07:58
Сьогодні стартував другий етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». 
31 Січня, 2024 р., 17:00
🤝19 родин вимушених переселенців, які втратили своє житло через російську агресію, відсьогодні мають нові оселі. 🏗В селі Михайлівка-Рубежівка силами Ірпінської міськради, благодійного фонду «ЖИТЛО для ВПО» та польської компанії «Dom Development» реконструювали старий гуртожиток. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
30 Січня, 2024 р., 15:46
У зв’язку з напруженою епізоотичною ситуацією щодо сказу тварин в Київській області, з метою посилення заходів з профілактики сказу тварин на території Київської області, відповідно до листа Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бориспільського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області від 24.01.2024              № 10-15.2/70-24 та інформаційних матеріалів, Яготинська міська рада інформує:
29 Січня, 2024 р., 16:43
☝️Попри війну, ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує створювати інфраструктуру для відбудови України і відновлення економіки. Енергетики компанії розвивають розумні електромережі, щоб на їх основі відродилися українські міста – нові, сучасні, «розумні», а також змінюють підходи до роботи. Для того, щоб в найближчому майбутньому виконувати планові та аварійні ремонти без відключення світла у клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі опановує метод виконання робіт без відключення світла. За 2023 рік енергетики виконали 1792 ремонти на лініях без знеструмлення клієнтів в Київській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора