Пошук

З Днем працівників прокуратури України

Дата: 01.12.2017 08:38
Кількість переглядів: 630

1 грудня - День працівників прокуратури України !

Діяльність прокуратури як єдиної системи відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права та розвитку України як демократичної правової держави.

Шановні працівники прокуратури України, від вас і вашої праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини. Упевнена, що високий професіоналізм, безкомпромісність працівників органів прокуратури, помножені на досвід і знання, сприятимуть піднесенню міжнародного авторитету нашої держави. День працівників прокуратури України - свято борців за справедливість, за чесність судів.

Щиро вітаю всіх вас зі святом! Це свято є свідченням поваги до стражів права та порядку, до людей, професійний обов’язок, яких сприяти утвердженню в Україні верховенства закону. З нагоди свята бажаю вам, вашим рідним і близьким, професійних успіхів, щастя та добробуту!  Хай любов рідних зігріває Ваше серце і налаштовує на нові перемоги! Міцного Вам здоров’я, оптимізму та мирного неба!

З повагою,

Яготинський міський голова                            Н.М. Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора