Шановні журналісти Яготинщини!

Дата: 06.06.2017 08:56
Кількість переглядів: 618

Фото без описуЗ нагоди відзначення Дня журналіста щиро вітаю журналістів місцевих засобів масової інформації, штатний актив, у яких спільна справа і єдина мета – доля рідного краю, його стабільність і гідне майбуття. Це вони докладають багатьох зусиль, щоб газети були цікавими і пізнавальними, це їх статті змушують нас переживати і всміхатися.

Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з Вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів.

Відрадно, що Ви з відповідальністю ставитесь до своїх обов’язків, що позиція Ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у Вашій журналістській роботі. Будьте в цьому завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві.

Бажаю журналістам Яготинщини здійснення нових творчих задумів та удач. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово. Зичу Вам, щоб на цьому шляху не було жодних перешкод і проблем, щоб доля щедро дарувала міцне здоров’я, життєву енергію і творче довголіття, невичерпну повагу шанувальників Вашого таланту! Нехай удача завжди посміхається Вам у Вашій цікавій справі!

 

З повагою
Яготинський міський голова       Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора