До уваги громадян! Будьте обачні, проводяться ремонтні роботи!

Дата: 14.01.2019 09:24
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЯготинська міська рада вже інформувала жителів міста, про заключення договору  на виконання робіт по капітальному ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин, між КП «Комунальник» та ПрАТ «Мостобудівне управління - 3».

Відповідно до вимог чинного законодавства КП «Комунальник» «Замовник» подано до Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області повідомлення про початок виконання будівельних робіт, згідно розробленого проекту ПП «Науково-виробнича фірма «Мостопроект».

Розпочато ремонтні роботи по капітальному ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин. Підрядною організацією доставлено та встановлено поблизу пішохідного мосту допоміжні виробничі приміщення та спеціалізовану техніку, розпочато демонтаж сходових маршів. Демонтовано сходи зі сторони вулиці Привокзальна, виконуються заходи щодо визначення наявності підземних мереж для виконання земельних робіт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора