Зі святом незалежності України!

Дата: 23.08.2017 09:43
Кількість переглядів: 480

Фото без опису24 серпня 1991 року навіки увійшло в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувало нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпило його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Наша країна розвивалася завдяки вам - терплячим, яскравим, освіченим, цілеспрямованим людям, ви - фундамент, на якому будується наше майбутнє. Саме ваш незмінний колорит, незвичайне бачення навіть самих банальних речей допомагає нам розвиватися разом з вами - покращуючи і прикрашаючи ваше життя.

Нехай ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди буде плідною та натхненною. Нехай не міліє джерело віри і любові до цієї неповторно-прекрасної землі, а рідне слово, народна пісня, хрещата вишиванка, золото хлібів під мирним небом додають снаги і впевненості у власних силах та переконаннях. Прагнучи жити у вільній і демократичній державі, втілюйте свої мрії в конкретних справах.

 

З повагою
Яготинський міський голова      Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора